fbpx

Survivalgame The Forest heeft releasedatum beet op PS4

Ontwikkelaar Endnight Games heeft bekendgemaakt dat zijn survival-horror game The Forest op 6 november verschijnt voor PlayStation 4. Haal je beste survival skills dus maar boven, want The Forest lijkt pittig te worden.

Nochtans is het concept van de game vrij simpel. Nadat je een vliegtuigcrash overleeft, moet je op zoek naar je zoon in het woud waar je gecrasht bent. Tegelijk is de zoektocht water, voedsel en allerlei grondstoffen even noodzakelijk om te overleven. Op het eerste gezicht lijkt alles rustig, maar al snel ontdek je dat er toch wat mis is in het woud.


Je moet jezelf beschermen door wapens te bouwen en te zorgen voor beschutting. Alles wat je in het woud ziet, kan je daarbij helpen. Zo kan je besjes plukken om jezelf overeind te houden, maar ook bomen omhakken om een stevige hut te bouwen. Wie een stukje stof en wat alcohol vindt, kan zelfs een molotov cocktail knutselen.

En die creativiteit kan je gebruiken, vooral wanneer je de de grotten in het woud gaat verkennen. Ze zijn mysterieus, duister en claustrofobisch, dus blijf je er best niet te lang rondhangen.

The Forest is vanaf 4 september verkrijgbaar voor PS4. Durf jij het avontuur aan?

Een reactie achterlaten