fbpx

Survival game Forever Skies uitgesteld naar begin 2023

Forever Skies

Ontwikkelaar Far From Home heeft zijn post-apocalyptische survivalgame Forever Skies uitgesteld naar 2023. De game is via Early Access wel al beschikbaar via Steam, maar de volledige release dropt pas in 2023 voor PlayStation 5 en Xbox Series en uiteraard PC.

Reden voor het uitstel: de makers willen nog tal van extra features toevoegen na feedback op de speeltest. Zo’n 80.000 spelers hebben de demo van Forever Skies al getesten en er was heel veel feedback.


Veel van de opmerkingen willen de makers nu meenemen naar de eindversie: er komt meer afwisseling in settings, meer customizingopties en meer diepgaande gameplay op de aardbodem.

In Forever Skies speel je de piloot van een luchtschip en moet je de compleet verwoeste aarde vanuit de lucht verkennen. Met je aanpasbare luchtschip moet je niet alleen middels een flinke dosis resource management zien te overleven, maar ook afdalen naar de aardbodem waar een giftige mist hangt. Onderaan dit bericht kan je de gameplay bekijken.

In een uitgebreide blogpost op Steam geeft de studio een opsomming van wat er allemaal verandert. De game staat hu gepland voor release in het tweede kwartaal van 2023.

Een reactie achterlaten