fbpx

Survival game Nightingale toont nieuwe gameplay

Een van de coolste aankondigingen tijdens The Game Awards vorig jaar was ongetwijfeld Nightingale. De survivalgame brengt je naar een magisch Victoriaans rijk waar je moet zien te overleven. De game verschijnt nog dit jaar in early access voor pc.

Nightingale is een first-person player vs. environment, openwereld survival crafting game, die je solo of met vrienden kan spelen. In tegenstelling tot genregenoten Rust of Ark of Rust, kom je in deze titel terecht in een magische rijken van Fae, die met elkaar verbonden zijn door mystieke poorten.


Jouw missie? Een ervaren Realmwalker worden en de verschillende landen van Fae verkennen om zo de stad van Nightingale te vinden. Volgens de verhalen is dat de laastste vesting van de mensheid. Wees wel voorzichtig, want telkens je een mystiek portaal opent, kunnen er verschillende gevaren op de loer liggen.

Aan jou dus om grondstoffen te verzamelen, maar ook wapens en meer te knutselen zodat de Faewild wouden niet je dood worden. Als je wil, kan je zelfs een volledige community met andere spelers oprichten. Check de trailer hierboven!

Een reactie achterlaten