fbpx

Super Mega Baseball 2 verschijnt op 1 mei

 Super Mega Baseball 2 een aantal keren uitstellen. Het sportspel heeft nu eindelijk een releasedatum beet. Normaal gezien kan je vanaf 1 mei een balletje slaan in de virtuele Amerikaanse stadia. Om de release te vieren loste de ontwikkelaar zeven minuten aan gameplay.

Net als NBA Playgrounds 2 combineert het spel een funky cartoonstijl met een professionele sport. Onder die luchtige stijl zit een gesofisticeerde baseballsimulator die mikt op die-hard fans van de sport. De community feedback op het eerste deel vertaalt zich naar wat aanpassingen en veranderingen voor dit tweede deel.


Personages zijn realistischer van schaal. Hun animaties leunen dichter aan tegen de realiteit en zijn een pak atletischer. De league modus is verbeterd met meer aanpassingsmogelijkheden zoals nieuwe items voor logo’s, uniformen en uitrustingen. Het spel kan online in co-op gespeeld worden.

Wie zich aan bekende sterspelers of stadiums verwacht, is eraan voor de moeite: Super Mega Baseball 2 heeft geen officiële MLB-licentie. Xbox One X en PS4 Pro profiteren van grafische verbeteringen.

Vanaf 1 mei kan je voor de zachte prijs van 29,99 euro een potje baseballen op PS4, Xbox One en pc.

Een reactie achterlaten