fbpx

Super Mario Odyssey krijgt nieuwe mode en outfits

De nieuwste update van Super Mario Odyssey brengt heel wat nieuwigheden. De meest opvallende toevoeging is de mini-game Ballonnenjacht en extra outfits voor Mario. Daarnaast worden de fotofilters aangevuld extra opties.

In Ballonnenjacht zitten er twee verschillende speltypes. In ‘ballon verstoppen’ zoek je naar de ideale verstopplek voor jouw ballon. Een willekeurige speler moet die dan gaan zoeken. Om zelf als speurneus te gaan ballonnenjagen, schakel je over naar de stand ‘ballon zoeken’.


Tijdens de mini-game verandert de sfeer in elk koninkrijk. Bereid je maar al voor op een zoektocht in Zonnesteekstad terwijl het pikdonker is. Om de competitie wat op te drijven worden jouw prestaties beoordeeld en beland je in een ranking. Ballonnenjacht kan je starten door met Luigi te praten nadat je het hoofdverhaal uitgespeeld hebt.

Mario krijgt enkele nieuwe outfits aangemeten. Specifiek gaat het om de Sunshine-outfit, de muzikantenoutfit en het ridderharnas. Om de drie outfits te kopen, moet je het hoofdverhaal achter de rug hebben.

De update is nu gratis te downloaden voor Super Mario Odyssey.

Een reactie achterlaten