fbpx

Summer Game Fest gaat van start in juni

Summer game fest 2022

De E3-beurs mag dan officieel geannuleerd zijn dit jaar, toch moeten we niet op onze honger zitten wat gamenieuws betreft. Geoff Keighley, de man achter The Game Awards, heeft bekendgemaakt dat het Summer Game Fest wél doorgaat. Allicht neemt dat Summer Game Fest de rol van E3 wat over.

Keighley deelde het bericht op Twitter. Het digitale festival vangt aan in juni en heeft gedurende de hele zomer verschillende game-events vol aankondigingen gepland.


Zoals gewoonlijk begint het festival met een kick-off event, om daarna de geplande E3-streams van heel wat uitgevers te integreren. Wij verwachten alvast dat Microsoft, Ubisoft, Bethesda, Square Enix, Capcom en 2K Games sowieso nieuws zullen delen.

EA Play daarentegen gaat niet door dit jaar. Of toch niet deze zomer. Uitgever EA maakte bekend dat juni niet de optimale timing is voor nieuwe onthullingen.

Daarnaast trekt ook Sony zich de laatste jaren nog weinig aan van E3. De uitgever organiseert nu zelf State of Play-uitzeindingen. Allicht is dat ook dit jaar zo. Dus verwacht geen aanwezigheid van Sony.

Een exacte startdatum voor Summer Game Fest is er nog niet. Verwacht binnenkort meer details.

Een reactie achterlaten