fbpx

Studio van Cliffy B sluit de deuren

Boss Key Productions LawBreakers

Boss Key Productions, de studio van Gears of War bedenker Cliff Bleszinski, heeft vandaag de deuren voorgoed gesloten. Bleszinski maakte het nieuws zelf bekend op Twitter en geeft aan dat-ie het nu een tijdje rustig aan wil doen.

Boss Key Productions heeft slechts twee games op zijn naam staan. LawBreakers en Radical Heights. De slechte prestaties van beide games zijn de oorzaak van de sluiting. Nadat cliffy B was opgestapt was bij Epic Games (de makers van Fortnite), richtte Cliffy B in 2014 Boss Key Productions op.


Samen met uitgever Nexon onthulde hij niet veel later LawBreakers, een arena-shooter met een coole low-gravity mechanic. De game kwam echter nooit van de grond en dus waagde de studio zich aan het ondertussen immens populaire Battle Royale genre met Radical Heights.

Nu, slechts enkele weken nadat Radical Heights lanceerde als early access, houdt Boss Key Productions het voor bekeken. Hieronder vind je het volledige statement van Cliff Bleszinski:

Een domper, al komt de shooter-veteraan ongetwijfeld sterk terug in de toekomst. En misschien breekt-ie dan wel een paar potten.

Een reactie achterlaten