fbpx

Street Fighter vechtersbazen bezoeken Monster Hunter: World

Ooit al eens afgevraagd hoe het voelt om prehistorische lelijkerds in Monster Hunter: World een uppercut te verkopen? Over enkele weken kan het, want Ryu en Sakura uit Street Fighter V gaan op monsterjacht. Eindelijk kunnen we giganten afmaken met een welgemikte Shoryuken.

Net als bij de cross-over van Horizon: Zero Dawn en Monster Hunter: World, zijn ook dit in principe stukjes uitrusting, die je in tegenstelling tot standaard gear niet apart kan dragen. De volledige set verandert zelfs de stem van je hunter naar die van Sakura en Ryu, of het nu mannelijke of vrouwelijke hunters zijn.


Hoe speel je de outfit vrij? Hier hebben gamers met een save-file van Street Fighter V een voordeel, want zij krijgen eerder toegang tot Ryu’s uitrusting via de ‘Down the Dark, Muddy Path’ queeste. Eenmaal de opdracht voltooid, krijg je SFV tickets, waarmee je de outfit kan craften. Voor alle anderen zal de event quest een tijdje later speelbaar zijn via de quest rotation.

Wie het maximale Street Fighter gehalte in zijn Monster Hunter wil, kan ook nog de volgende uitbreidingen ook nog in huis halen:

  • Guild Card: Bonus Stage
  • Achievements: Rival, Destined, Living Legend en Bandana Girl
  • Pose: Shoryuken & Hadouken
  • Gesture: Street Fighter V Hadoken
  • Gesture: Street Fighter V Shoryuken
  • Stamp Set: Street Fighter V Set

En daarmee brengt Capcom dus ook de Oosterse gevechtskunst naar de oerwereld van Monster Hunter. De Rathalos en Pukei-Pukei zullen vreemd opkijken.

 

Een reactie achterlaten