fbpx

Streamer breekt wereldrecord en gamet 572 uur lang

Streamer Andrew ‘GiantWaffle‘ Bodine heeft een nieuw record gevestigd. De Amerikaan streamde langer dan 570 uur videogames en brak daarmee het vorige record. 30 dagen lang speelde hij gemiddeld 19 uur per dag games. Zijn motivatie? Meer abonnees vergaren.

Uiteraard speelde hij die niet aan één stuk door. Hij kreeg de toestemming om de nodige rust te nemen en te vermijden dat-ie zichzelf in gezondheidsproblemen bracht. Al blijft zijn prestatie indrukwekkend. Giantwaffle speelde 30 dagen lang videogames tijdens een livestream van 19 uur per dag, met als resultaat zo’n 572 uur op de teller.


Welke games hij speelde? Allerlei titels, van Red Dead Redemption 2 tot Luigi’s Mansion 3, Escape from Tarkov en Rainbow Six Siege. En zelfs Rocket League. Ook de laatste nieuwe van Kojima, Death Stranding, wist hij volledig uit te spelen in 30 uur.

Het record dat GiantWaffle verbrak met zijn 572 uur, waren de 569 uur van JayBigs. Toch raadt hij het niet meteen aan:

“19 uur per dag streamen is niet gezond. Daarvan ben ik mij bewust. Toch is het al dat afzien waard. Het aantal kijkers gaat door het dak. Ik haal gemakkelijk 4 tot 10 keer meer dan een gemiddelde stream. En dan heb ik het over unieke kijkers, abonnees, en de kijkduur.”

Een kerel gedreven door likes, dus. Vreemd dat Death Stranding hem in dat opzicht niet meer aan het denken heeft gezet…

Een reactie achterlaten