fbpx

Stijlvolle survivalgame Little Devil Inside komt naar PS5

Sony onthulde  naast grote kleppers zoals Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7 en Spider-Man: Miles Morales ook heel wat kleinere intrigerende titels tijdens de PS5 showcase. Een ervan was Little Devil Inside, een action adventure waarin je in een stijlvol wereldje vol gevaar moet zien te overleven.

Volgens de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Neostream wordt Little Devil Inside een Zelda-achtige actie-RPG in de stijl van Tim Burton. Als professor trek je gewapend de semi-open wereld in om allerlei paranormale activiteiten te onderzoeken. En wat ziet het er bijzonder uit.


De game is echter niet zonder controverse. Little Devil Inside startte in 2015 als Kickstarterproject voor PS4, Xbox One, pc en Wii U. Het protest bij de meer dan 5.000 backers groeide langzaam toen de release verschillende keren werd uitgesteld. Door de samenwerking met Sony is Little Devil Inside nu plots een timed exclusive voor PS5 geworden, waardoor backers die een Xbox One-versie kozen, nog langer moeten wachten op hun exemplaar voor PS4, Xbox One of pc.

Een precieze releasedatum is er nog niet.

Meer weten over de PS5? Check hier alle games en nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten