fbpx

Stemacteur van Call of Duty: Black Ops keert niet terug voor Cold War

uqJqxBCFxtjdkun 800x450 noPad

De Amerikaanse stemacteur die de rol van Frank Woods op zich nam in de originele Call of Duty: Black Ops, werkt niet mee aan Call of Duty: Black Ops Cold War. Maar dat is niet omdat de acteur James C. Burns dat zelf niet wil. Hij werd simpelweg niet meer gevraagd voor de rol en vindt dat nu jammer.

In een video op Reddit vertelt hij dat hij de rol bijzonder graag had hernomen, maar de kans nooit gekregen heeft van Treyarch.


James C Burns is NOT happy about being recast. You done him dirty Treyarch and I don’t respect that! from r/blackopscoldwar

De stemacteur is er echter niet kwaad om, al sprak hij zich toch uit over de kwestie op Twitter:

Het is niet verrassend dat veel gamers teleurgesteld zijn dat ze de originele stem van Frank Woods niet meer te horen krijgen. Zo heeft één iemand zijn onvrede al laten blijken door een een petitie te starten. Met ‘Justice for not casting James C. Burns’ wil de organisator een verklaring van ontwikkelaar Treyarch waarom de acteur de rol van Frank Woods niet mocht hernemen. Een kleine 500 gamers hebben de petitie ondertussen getekend.

Natuurlijk is het niet de eerste keer dat een stemacteur niet meer opnieuw gecast wordt voor een vervolg. Het gebeurde al met David Hayter in Metal Gear Solid, Hayden Panettiere in Kingdom Hearts en tal van anderen.

Een reactie achterlaten