fbpx

Stemacteur teaset mogelijk Resident Evil 4 Remake

resi 4

Enkele maanden geleden deden al enkele geruchten de ronde over een remake van Resident Evil 4. Deze week steken ze opnieuw de kop op, nadat Nick Apostolides, stemacteur van Leon S. Kennedy uit Resident Evil 2, een opvallend tweet online gooide.

Zoals je kan zien, staat Apostolides op de set voor opnames van een performance capture sessie. Hij zegt er zelfs bij dat hij ernaar uitkijkt om ‘het project’ te onthullen. Vermoedelijk verwijst de man wel naar Resident Evil 4 Remake, al hoeft dat niet per se.


Uiteraard is het wel zo dat uitgever Capcom eerder al liet weten dat-ie slapende franchises en games nieuw leven wil inblazen. Na deel 2 en deel 3 zou het prachtig zijn om ook deel 4 in moderne graphics te zien, al is die game ook nog goed speelbaar in zijn huidige vorm. Bovendien heeft Capcom ook nog andere franchises die een remake verdienen. Wat dacht je van Dino Crisis?

In ieder geval heeft Shinji Mikami wel zijn goedkeuring gegeven voor een remake, mocht het effectief om Resident Evil 4 gaan. Mikami was de regisseur van het origineel en ziet een moderne versie dus ook wel zitten.

Een aankondiging nadat Resident Evil Village in de rekken ligt? Wat denken jullie? Moet deze klassieker ook een remake krijgen?

Een reactie achterlaten