fbpx

Starship Troopers co-op shooter aangekondigd

Zin om een van de meest geschifte scifi-avonturen uit je jeugd te herbeleven? Hou dan zeker Starship Troopers: Extermination in de gaten. In de online co-op shooter, gebaseerd uit Paul Verhoevens actiefilm ui 1997, moet je met 12 spelers de alien invasie tegenhouden.

De shooter is momenteel in de maak bij het Canadese Offworld Industries, bekend van FPS Squad en Beyond the Wire. De early access staat gepland voor 2023, voorlopig enkel via Steam. Andere platformen zijn helaas nog niet aangekondigd.


In de game moet je afrekenen met de dreigende invasie van de insektachtige Arachnid. Jij bent een ruimtesoldaat in de Deep Space Vanguard, een elitegroep in de Mobile Infantry. Samen met 11 andere spelers moet je de bloeddorstige aliens uitroeien op de planeet Valaka, al kom je grotendeels terecht in één van de vijf zones op de gigantische map.

Jouw doel? Samenwerken om missiedoelen te behalen, grondstoffen verzamelen, je basis verdedigen en daarna ontsnappen. En dat terwijl je hordes Arachnids overhoop knalt met je Morita assault rifle.

Je kan trouwens ook aan de slag met drie Classes, waaronder Assault, Support en Defence, elke met hun eigen progressiesysteem.

Check de teaser hierboven!

Een reactie achterlaten