fbpx

Star Wars Jedi: Fallen Order heeft geen microtransacties

Het ziet ernaar uit dat EA zijn miskleun met microtransacties van Star Wars: Battlefront II zo snel mogelijk wil begraven. Tijdens de onthulling van Star Wars Jedi: Fallen Order liet Vince Zampella, studiohoofd van Respawn, weten dat de game geen microtransacties zou bevatten. Die aankondiging werd onthaald met luid gejuich. Al zien we ook fronsende wenkbrauwen. Blijft EA trouw aan die uitspraak?

Schijnbaar wel. Star Wars Jedi: Fallen Order moet een coole singleplayerervaring worden met een intens verhaal. Geen multiplayer volgens het service-model. Geen microtransacties. Het lijkt wel of EA breekt met een traditie. Iets wat de uitgever ook zo wil houden, want na de uitzending stuurde de officiële Twitter-account van EA Star Wars het volgende bericht de wereld in:


Een goede zaak, want de uitgever begint dan eindelijk een beetje te luisteren naar zijn fans. Nu alleen hopen dat EA deze ingesteldheid aanhoudt. Ook voor Dragon Age 4 is dit immers de gewenste houding. Wat denken jullie? Is EA werkelijk zijn leven aan het beteren? Of eerst zien en dan geloven?

Een reactie achterlaten