fbpx

“Square Enix werkt aan een Guardians of the Galaxy game”

guardians of galaxy game

Het lijkt erop dat Square Enix nog geen afscheid wil nemen van het Marvel universum. Volgens een nieuw gerucht werkt de uitgever aan een Guardians of the Galaxy game. Daarmee wil de uitgever zijn misstappen met Marvel’s Avengers weer rechtzetten.

Het nieuws is afkomstig van Jeff Grubb, de bekende journalist van GamesBeat. De Amerikaan bracht al vaker correcte info naar voren, dus willen we dit gerucht – met het nodige scepticisme – toch in de gaten houden.


In een podcastvideo op zijn persoonlijke YouTube-kanaal deelde hij het bestaan van de Guardians of the Galaxy game. Details loste hij niet, maar Grubb laat wel vallen dat meerdere personen industrie er weet van hebben.

Of de info klopt, is natuurlijk de vraag. Gezien Marvel’s Avengers de kassa niet deed rinkelen zoals Square Enix verwacht had, is het vreemd dat de uitgever zich nog eens waagt aan het Marvel universum. Het is ook mogelijk dat dit project al een lange tijd contractueel vastligt.

Hopelijk zal Square geleerd hebben uit de fouten die het maakte met de Avengers. Die actiegame had een goede gameplaybasis, maar bood te weinig content om de community aan het spelen te houden.

Hopelijk kiezen ze met Guardians of the Galaxy voor een badass singleplayer game met een epische campaign. Want ondanks de klachten over de multiplayer en het gebrek aan content, had de campaign van Marvel’s Avengers heel veel potentieel.

Een reactie achterlaten