fbpx

Square Enix onthult Ultimate Collector's Edition van FFXV

Tijdens het Uncovered: Final Fantasy XV-event in Los Angeles onthulde Square Enix de verschillende edities van Final Fantasy XV. Dé aandachtstrekker is ongetwijfeld de Ultimate Collector’s Edition. Prijskaartje: zo’n 269,99 euro. Ouch.

Deze verzameleditie bevat een hele resem digitale content plus een aanvullende two-disc steelbook met de officiële Blu-ray soundtrack (met muziek van Final Fantasy XV, Kingsglaive en Brotherhood), de Brotherhood Blu-ray (die een exclusieve zesde episode bevat) alsook een 192 pagina tellend hard-cover artbook. Ook in de doos: een coole figurine van hoofdrolspeler Noctis. Deze Ultimate Collector’s Edition kan je enkel bestellen via de Square Enix Online Store.


01see21841920_01

Tweede verzameleditie die werd voorgesteld: de Deluxe Edition. Die bevat een exclusieve steelbook met zowel Final Fantasy XV als de Kingsglaive Blu-ray. Daarnaast krijg je ook een digitale katana, een exclusieve car recolor en de Royal Raiment costume afkomstig van Kingsglaive. Kostprijs: 89,99 euro.

hAgd1jcvbbu_deluxe_edition_xbox_780_1560_KR

En dan is er ook nog de Day One Edition, de goedkoopste verzameleditie die enkel het Final Fantasy Masamune DLC wapen bevat. Kostprijs: 59,99 euro.

KfnchJp4FFXV_DAY1_PS4_780_1560_KR

 

 

REACTIES (3)

  1. Nice statue!

  2. Wim Van Goethem

    Ik wou het bestellen vanavond en bam al uitverkocht :(. Vin het verschrikkelijk 🙁

  3. Wim Van Goethem

    Toch nog eentje op de kop kunnen tikken op Ebay 🙂

Een reactie achterlaten