fbpx

Square Enix stelt co-op shooter Outriders uit tot 1 april

outriders

Zin om keet te schoppen op de woeste planeet Enoch in Outriders? Wij ook, al zullen we iets langer moeten wachten dan gepland. Ontwikkelaar People Can Fly en uitgever Square Enix hebben de game namelijk voor een derde keer uitgesteld. Outriders verschijnt nu op 1 april, maar krijgt wel volgende maand een speelbare demo.

Nee, dat is geen aprilgrap. People Can Fly heeft de releasedatum met twee maanden opgeschoven. Met die extra tijd kan de Poolse ontwikkelaar bekend van BulletStorm en Painkiller in ieder geval de laatste plooien gladstrijken. Zodat de game perfect geoptimaliseerd is als je hem op 1 april opstart.


Naast het uitstel heeft de studio gelukkig ook nog wat goed nieuws gedeeld op Twitter. Zo verschijnt op 25 februari een demo van de game. Op die manier kan je nagaan of Outriders iets voor jou is en of de game naar behoren werkt.

Cool is dat je je personage en je progressie kan overzetten naar de volledige game als die verschijnt. Best van meet af aan een personage creëren waarmee je de hele game wil uitspelen, dus.

Een reactie achterlaten