fbpx

Square Enix kondigt Star Ocean: The Divine Force aan

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar tri-Ace hebben een gloednieuw deel in de Star Ocean reeks aangekondigd. Star Ocean: The Divine Force staat gepland voor release in 2022 en komt naar PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One en pc.

In de RPG beleven spelers het verhaal van Raymond en Laeticia, twee personages van compleet verschillende werelden. Zo is Raymond de kapitein van het handelsschip Ydas, dat transportvluchten onderneemt voor de planeet Verguld. Wanneer er tijdens een nieuwe missie wat verkeerd loopt, komt de crew van de Ydas terecht op Aster IV, een onderontwikkelde planeet. Daar ontmoeten ze Laeticia, een prinses-ridder van het machtige rijk Aucerius.


Cool is dat je in deze Star Ocean kan kiezen met welk personage je aan de slag wil, zoals Tales of Xillia dat deed. Afhankelijk van je keuzes, zal je ook eindigen met een verschillende crew. En dat is volledig nieuw voor de reeks. Uiteraard blijven de overige Star Ocean elementen, zoals snelle combat en uitgebreide exploratie, ongewijzigd.

Een reactie achterlaten