fbpx

Square Enix kondigt Outriders aan

In de aanloop naar zijn E3-persconferentie heeft uitgever Square Enix alvast Outriders aangekondigd met een korte teaser. In deze nieuwe titel is de Aarde volledig om zeep en moet de mens op zoek naar betere oorden.

Het mensdom vindt het beloofde land in de vorm van planeet Enoch. Wie al een kijkje genomen heeft op de sociale media van Outriders, heeft vast wel de berichten van het communicatiesysteem van het ruimteschip gespot. Daarop zijn verschillende cryopods aanwezig, die een volledige populatie mensen naar de nieuwe planeet moet brengen. Ook de teaser ziet een personage ontwaken uit cryoslaap.


In eerste instantie doet de game sterk denken aan het concept van Mass Effect Andromeda, waarin je met een crew padvinders een nieuwe thuis moet zoeken voor de mensheid. Uiteraard leert de ervaring ons dat er snel allerlei dingen misgaan en voor Outriders zal dat allicht niet anders zijn.

Een volledige onthulling krijgen we te zien op E3. De media briefing van Square Enix gaat live op 11 om 03u00. Wij zullen erbij zijn. Jullie ook?

Een reactie achterlaten