fbpx

Square Enix dropt overload Final Fantasy VII Remake screenshots

Final Fantasy VII Remake 3

Square Enix heeft opnieuw een stevige lading verse screenshots gelost van Final Fantasy VII Remake. Niet alleen worden verschillende personages in de kijker gezet, maar ook werpt de uitgever een blik op de vaardigheden van Barret, de locatie van Wall Market en de summon Leviathan.

Beginnen doen we een lid van The Turks. De elite spionnen van ShinRa krijgen de meest uiteenlopende opdrachten. Nieuwe leden rekruteren voor Soldier, VIP’s beschermen en zelfs mensen omleggen. Hun  berekende leider Tseng houdt zijn collega’s in toom en is zeer waakzaam over Aerith en alles wat zij doet.


Final Fantasy VII Remake 18

Ongetwijfeld een van de belangrijkste locaties in deze Final Fantasy VII Remake wordt Wall Market, het district voor vertier in de sloppenwijken. En dat zie je aan alle neonlichtjes.

Final Fantasy VII Remake 12

Final Fantasy VII Remake 14

Final Fantasy VII Remake 30

Hieronder zie je Don Corneo, de ondergrondse leider van Wall Market. Het lugubere kereltje houdt het district onder zijn duim vanuit zijn enorme mansion.

Final Fantasy VII Remake 7

Final Fantasy VII Remake 15

Final Fantasy VII Remake 13

De koele Leslie Kyle is de onderdaan van Don Corneo. Hoewel de kerel nog jong is, wordt-ie gevreesd en gerespecteerd door al zijn collega’s.

Final Fantasy VII Remake 9

Madam M is de eigenares van een massage-room in Wall Market en heeft een enorme invloed. Niet verrassend dat de trotse dame dus enkel tijd heeft voor klanten die het geld hebben om zich de service te veroorloven.

Final Fantasy VII Remake 10

Chocobo Sam is de uitbater van de Chocobo-stallen in Wall Market en bezorgt goederen via Sam’s Delivery Service. De rancher waagt al eens een gokje, al doet hij dat meer voor de rush dan voor het geld.

Final Fantasy VII Remake 16

Ten slotte is er nog Andrea Rhodea, de eigenaar van de Honey Bee Inn. Deze eccentrieke jongeman wil zijn bezoekers elke avond verrassen met de indrukwekkendste shows. Alleen pure perfectie is goed genoeg voor hem.

Final Fantasy VII Remake 8

Final Fantasy VII Remake 4

Final Fantasy VII Remake 5

Final Fantasy VII Remake 6

Tijdens hun bezoekje aan de Honey Bee Inn trekken Cloud, Tifa en Aerith een speciale outfit aan. En daar heeft Square Enix ook nieuwe beelden van. De uitgever laat zelfs vallen dat er meerdere outfits beschikbaar zijn voor alle personages. Wij zijn alvast benieuwd of die nog beeldiger zijn dan deze:

Final Fantasy VII Remake 1

Final Fantasy VII Remake 2

Final Fantasy VII Remake 3

Laatste locatie die we bezoeken is de Beginner’s Hall, waar je in de originele game tutorials kon lezen over allerlei mechanismen. De weapon shop bevindt zich nog altijd op het gelijkvloers:

Final Fantasy VII Remake 24

Final Fantasy VII Remake 25

Coole nieuwe feature is trouwens de Jukebox, waarmee je verworven soundtracks kan afspelen. Hier en daar zullen personages je een sound disc geven. Of je kan de dingen natuurlijk kopen. Via de Jukebox in Tifa’s bar 7th Heaven, kan je die discs dan afspelen.

Final Fantasy VII Remake 26

Final Fantasy VII Remake 27

Final Fantasy VII Remake 28

Tot slot gaan we nog even naar de battles, want Barret wil graag nog zijn kunstjes tonen. Op de screens hieronder zie je zijn Overcharge Attack (afbeelding 1 en 2), Focused Shot en Lifesaver.

Final Fantasy VII Remake 23

Final Fantasy VII Remake 19

Final Fantasy VII Remake 21

Final Fantasy VII Remake 20

En om af te sluiten nog een beeld van Leviathan, het waterserpent. De Eidolon, die je oproept via summon materia, bedelft zijn vijanden onder een gigantische Tsunami.

Final Fantasy VII Remake 29

Een reactie achterlaten