fbpx

Square Enix dropt nieuwe beelden van Stranger of Paradise

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins wordt de game om het 35-jarig bestaan van de reeks te vieren. Om spelers warm te maken voor de nieuwe release, heeft de uitgever een kort nieuwe trailer gelost, die verwijst naar de allereerste game in de reeks.

Ondertussen is het uiteraard al duidelijk dat Stranger of Paradise een prequel wordt voor de allereerste Final Fantasy titel. In de game kruip je in de huid van Jack Garland, een Warrior of Light die op een of andere manier de slechterik wordt in Final Fantasy.


Waarom de man evolueert naar een boosaardige bad guy? Dat krijgen we allicht te zien in de titel, die het klassieke rpg-genre overboord kiepert. Yup, Stranger of Paradise heeft een battesysteem à la Dark Souls, waarbij je vijanden te lijf gaat met een gigantisch zwaard.

Dat je een paar iconische locaties zal herkennen uit de eerste game, staat buiten kijf. Zo werd alvast de Northern Bridge scène volledig opnieuw nagemaakt in moderne graphics. Je kan ze hierboven bekijken.

Hieronder vind je ook nog de release announcement trailer terug, die een paar stevige eindbazen en monsters in de kijker zet. Wat denk jij? Proberen of niet?

Een reactie achterlaten