fbpx

Square Enix dropt meer info over Marvel’s Avengers beta

Uitgever Square Enix heeft heel wat nieuwe info gelost over Marvel’s Avengers tijdens een nieuwe War Table livestream. Zo kregen we een eerste kijk op wat de beta exact te bieden heeft. Daarnaast werd ook een samenwerking met Fortnite bekendgemaakt. En kregen we een voorproefje van de toekomst van de game.

In de Marvel’s Avengers beta kan je niet alleen aan de slag met verscheidene missies uit de campagne, maar ook met een aantal side quests, die je solo, met A.I. kompanen of in co-op kan spelen. Zo kruip je tijdens één avontuur in de huid van Kamala Khan, die samen met The Hulk een AIM basis moet infiltreren. Verder zakt het duo af naar actieve gevechtszone in Rusland, waar ze SHIELD-geheimen moeten blootleggen in een ondergrondse bunker.


Voor PS4 en Xbox One spelers had Square Enix zelfs een leuke verrassing. Wie zijn Square Enix Members en Epic accounts linkt en de HARM-room challenges voltooit in de beta, krijgt in Fortnite de Hulk Smashers Pickaxe inclusief de Hulkbuster Style.

Op 7 augustus start de eerste bèta op PS4. Later volgt een open beta op PS4 en Xbox One. De precieze data kan je hier terug vinden. De beta trailer vind je hierboven, terwijl je een deep dive voor de beta en een teaser van Hawkeye hieronder kan vinden.

Een reactie achterlaten