fbpx

Square Enix doet het wel erg rustig aan met Life is Strange 2

Hoewel de eerste episode van Life is Strange 2 al in september verscheen en de tweede in januari, bleef het verrassend stil rond de overige episodes. Tot nu, want uitgever Square Enix heeft eindelijk concrete plannen gelost voor de release van de laatste drie hoofdstukken. Helaas zal je nog meer geduld moeten hebben.

Episode 3 verschijnt pas op 9 mei. Het vierde hoofdstuk op 22 augustus. En het laatste dan weer op 3 december. Eerlijk gezegd een beetje overdreven voor een episodische game. De Telltale games bijvoorbeeld waren op technisch vlak niet altijd even sterk, maar daar moesten we niet zo lang op wachten.


Nu goed, we hebben op z’n minst wel een datum. In Episode 3, genaamd Wastelands, zetten Sean en Daniel hun reis naar Mexico verder. Tijdens hun avontuur belanden ze in het Redwood woud, waar ze bij een community van drifters terechtkomen. Ze leren nieuwe vrienden kennen, maar wordt ook hun relatie getest.

Vanaf 9 mei in de rekken, dus. Al is het misschien de moeite om te wachten tot er een Complete Edition verschijnt, gezien de gigantische tijdsspanne tussen elke episode.

Een reactie achterlaten