fbpx

Speel een witte arend in Assassin’s Creed Origins vrij

Ben je de bruine veren van Senu spuugzat? Dan zal de nieuwe skin voor de roofvogel in Assassin’s Creed Origins jou zeker aanstaan. Om het nieuwe verendek van de vogel te bekomen, moet je wel het een en ander doen. Concreet moet je het educatieve Discovery Tour volledig voltooien om de arend in het wit te steken.

Enkele weken terug lanceerde Ubisoft de Discovery Tour voor Assassin’s Creed Origins. Blijkbaar beloont de educatieve tool de spelers met een skin voor Senu. Om de beloning in de wacht te slepen moet de 75 tours vervolledigen. Nadien krijgt de roofvogel automatisch zijn nieuwe kleur aangemeten. 


De kleur kan je later nog met een klik wijzigen naar de originele skin. Dit kan simpelweg via het uitrustingsmenu van Bayek waar je ook zijn kap of haarstijl kan wijzigen. Bij de arend staat er nu ook een klein icoon dat geactiveerd kan worden.

Op 13 maart verschijnt Curse of the Pharaohs, de tweede uitbreiding voor Assassin’s Creed Origins. In deze nieuwe DLC reist Bayek af naar de Vallei der Koningen en Thebe om de vervloekte farao’s terug in hun sarcofaag te slaan. 

Een reactie achterlaten