fbpx

Soulsborne game Thymesia schuift door naar 2022

Ontwikkelaar OverBorder Studio heeft bekendgemaakt dat de releasedatum van Thymesia, een actie-rpg die veel weg heeft van Soulsborne games, verschuift naar 2022. Een specifieke releasedatum is er niet.

De game stond oorspronkelijk gepland voor 7 december 2021, maar nu zullen we wat langer moeten wachten. Om de teleurstelling wat te verzachten, heeft de studio een nieuwe gameplayvideo gelost. Uitgever Team17 heeft trouwens ook de reden voor het uitstel toegelicht.


In Thymesia wordt een koninkrijk overrompeld door monsters en ziekte na een poging om alchemie voor eeuwig te verbannen. Jij speelt de mysterieuze plagendokter Corvus die de crisis moet oplossen. Je lijdt helaas aan geheugenverlies, waardoor je het mysterie enkel kan ontrafelen door de bron van de monsters te zoeken.

Cool detail: elke monster draagt een speciale vorm van de plaag in zich. Door de beesten te verslaan, kan je de ziekte uit hun kadaver halen en hanteren als een uniek fantoomwapen. Iets wat je ziet in de bovenstaande trailer.

Een reactie achterlaten