fbpx

Sony zegt sorry voor pre-orderchaos en belooft meer PS5-consoles

PS5 verpakking

Zoals je zelf allicht ondervonden hebt, verliep het pre-orderen van de PlayStation 5 niet van een leien dankje. Door slechte communicatie van Sony, zetten verschillende retailers halsoverkop de sluizen open om weer snel de pre-orderlijst te moeten sluiten. Tal van consumenten misten daarom hun kans om een PS5 te bestellen.

Sony heeft ondertussen via Twitter gereageerd op de gebrekkige communicatie en biedt zijn excuses aan. De uitgever belooft dat er binnen afzienbare tijd meer PS5-toestellen ter beschikking zullen komen. Volgens Sony zou het aantal beschikbare consoles een stuk hoger liggen dan bij de PS4 launch.


Heb je ernaast gegrepen? Dan krijg je gegarandeerd nog een kans voor launch. Bij verschillende retailers hoorden we echter dat de wachtlijsten nu al oplopen tot maart volgend jaar. Hopelijk kan Sony ook België en Nederland van extra aantallen voorzien.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    Ik had de mijne bij Game Mania al een jaar geleden voorbesteld en kreeg onlangs te horen dat ik blijkbaar niet bij de eerste lichting zit in chronologische volgorde! W T F. Dat heb ik nog nooit meegemaakt en ga daar al meer dan 20 jaar. Ik heb hem letterlijk een dag of 2 na reveal voorbesteld (en je moest in persoon 50 euro voorschot betalen) dus ik was vrij zeker bij de eerste te zijn. Just lost one of your most loyal customers, Game Mania ><

Een reactie achterlaten