fbpx

Sony wil From Software games verfilmen

Elden Ring 2

Het lijkt erop dat we binnenkort een live-action versie van Bloodborne of Elden Ring mogen verwachten. Dat heeft het hoofd van PlayStation Studios, Hermen Hulst, onlangs bekendgemaakt. Het statement kwam er na de recente investering van Sony in ontwikkelaar From Software.

Sony kreeg onlangs een minderheidsaandeel van de studio te pakken (zo’n 14%) na een stevige investering. Volgens Hermen Hulst moet dat zorgen voor een vlotte samenwerking op vlak van game development, al is het volgens Hulst niet ondenkbaar dat dit ook kansen biedt voor PlayStation Productions.


Zoals je weet, is PlayStation Productions de film-afdeling van PlayStation, die zich vooral bezighoudt met series en films gebaseerd op bekende first-party games van Sony. Zo werkt het bedrijf momenteel aan een serie van Horizon: Zero Dawn en God of War tv-reeks. En verschijnt The Last of Us volgend jaar op HBO.

Als PlayStation Productions effectief een verfilming zou maken van een From Software game, zou dat het eerste third-party project zijn van de studio. Zou jij een serie van Elden Ring zien zitten?

Een reactie achterlaten