fbpx

Sony stelt verschillende PlayStation exclusives uit naar volgend jaar

PS5 streaming.jpeg

Verschillende first-party games van PlayStation Studios zijn uitgesteld naar het volgende fiscale jaar. Dat raakte bekend tijdens een recente presentatie van Sony’s kwartaalcijfers.

Om welke titels het precies gaat is nog niet bekend. Al bevestigt Sony dat er dit jaar minder omzet verwacht wordt vanwege interne uitstellen van first-party titels. Het betreft titels die dit najaar of in het eerste kwartaal van 2024 gingen verschijnen.


De nieuwe releasedata van de games vallen dus tussen 1 april 2024 en 31 maart 2025. Grote kanshebber is de The Last of Us multiplayer game van Naughty Dog die al jaren in ontwikkeling is en zijn laatste ontwikkelingsfase nadert.

Daarnaast is er de Twisted Metal reboot die bij Firesprite Games in de maak is en allicht gelijktijdig met de serie moest verschijnen. Ook Stellar Blade van de Koreaanse studio Shift Up hoort er wellicht bij. De futuristische actietitel zou in 2023 verschijnen, maar wordt doodgezwegen.

Geen paniek: Marvel’s Spider-Man 2 komt wel degelijk in oktober. Al lijkt dat voorlopig de enige grote release voor PlayStation in het najaar.

Een reactie achterlaten