fbpx

Sony dropt PlayStation 5 launch trailer

Hoewel de PlayStation 5 pas over drie weken bij ons in de rekken ligt, heeft Sony alvast de launch trailer voor zijn next-gen console gedeeld. In tegenstelling tot vorige reclamespotjes, die met veel speciale effecten een paar epische set pieces op poten zetten, duikt deze trailer in het verleden en brengt het een ietwat symbolische boodschap.

De reclamespot kreeg als ‘Play Has No Limits’ als titel mee. Toegegeven, sommige beelden zijn misschien net iets te vergezocht, maar over het algemeen is het een passende trailer voor de next-gen PlayStation 5. Enkel grappig dat veel gebruikers de boodschap van de video al hekelen op YouTube. Zo luiden veel commentaren als volgt: ‘Play has no limits… as long as you can pre-order the console…’


Recent liet de topman van Sony Jim Ryan al weten dat het erg moeilijk wordt om een PS5 te scoren op dag van release als je geen pre-order hebt.

Wie al een tipje van de sluier wil: wij hebben de PS5 gisteren op de redactie ontvangen voor review. Voor de unboxing en foto’s van de PS5 kan je terecht op onze Instagram.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten