fbpx

Sony bevestigt: tweede Uncharted film in de maak

Uncharted

De eerste Uncharted-film scoorde behoorlijk goed in de bioscoop, dus was het een kwestie van tijd voor Sony Pictures een sequel zou aankondigen. Tijdens een presentatie op CineEurope heeft de uitgever de sequel bevestigd, al zijn er weinig details bekend.

Op het podium van CineEurope deelde Sony Pictures alles wat er in de maak is. Naast de langverwachte zombiefim 28 Years Later en enkele films gebaseerd op The Beatles, bevestigde de uitgever dat er ook gewerkt wordt aan een Uncharted sequel. Het wordt een direct vervolg op de eerste film, al is de volledige titel nog niet bekend.


Voor de sequel keren zowel acteur Tom Holland als Mark Wahlberg terug, al krijgen we ook nieuwe gezichten te zien. Zo krijgt Sophia Ali (als Chloe Frazier) allicht een grotere rol. En duiken er misschien enkele van Drake’s vrienden uit de games op.

Wie de sequel zal regisseren, is niet bekend. Gezien Ruben Fleisher geen slechte prestatie had neergezet met de eerste Uncharted, gokken wij dat hij een comeback maakt.

Wat zouden jullie graag zien in een nieuwe Uncharted film?

Een reactie achterlaten