fbpx

Sony: ‘Beste features van PS5 nog niet onthuld’

Veel gamers kijken reikhalzend naar het einde van het jaar, want dan liggen de next-gen consoles eindelijk in de rekken. In een interview met Business Insider Japan loste PlayStation CEO Jim Ryan onlangs nog een leuke teaser. Zo beschikt de PS5 over nieuwe features die nog niet onthuld zijn.

In het interview ging Ryan dieper in op de console. De SSD zal voor minimale laadtijden zorgen, maar ook 3D audio en de haptische feedback van de nieuwe controller zijn volgens Ryan revolutionair:


“Gran Turismo Sport is met een PlayStation 5 controller een compleet nieuwe ervaring. Het werkt natuurlijk ook met de huidige controllers, maar je wil echt niet terug als je het gedetailleerde wegdek ervaren hebt via haptische feedback en de uiterste precisie van de adaptieve triggers.

En dan besluit hij:

“Maar weet je, er zijn nog meer interessante features aan de PS5, die de console onderscheiden van de vorige generaties. En die belangrijkere features hebben we nog niet onthuld.”

Het lijkt erop dat Sony ons nog een paar aankondigingen schuldig is. Tijdens CES 2020 onthulde de uitgever het PlayStation 5 logo al, maar verschillende bronnen fluisteren ons in de oren dat er ook een PlayStation Meeting gepland is tijdens het voorjaar. Misschien net voor E3? Als dat zo is, wordt dat ongetwijfeld hét evenement om de PlayStation 5 te onthullen. We are so ready for this.

Een reactie achterlaten