fbpx

Sons of the Forest verkoopt 2 miljoen exemplaren in 24 uur

Sons of the Forest

Na het succes van survivalgame The Forest, lijkt sequel Sons of the Forest het nog beter te doen. De game verkocht al 2 miljoen exemplaren in 24 uur op Steam en laat zijn voorganger ver achter zich. En dat terwijl de titel eigenlijk nog in early access zit.

Endnight Games meldde dat de kaap van 2 miljoen verkochte games al bereikt werd binnen 24 uur na de early access launch. Goed voor een omzet van zo’n 60 miljoen dollar. Afgelopen weekend haalde de game zelfs een piek van 410.000 gelijktijdige spelers op Steam (via SteamDB).


In Sons of the Forest moet je een griezelig bos verkennen vol kannibalen en gemuteerde wezens. De game lanceerde op 23 februari en staat momenteel bovenaan de lijst van bestverkochte titels op Steam. Voor Hogwarts Legacy,Company of Heroes 2 en Destiny 2, dat momenteel de launch van zijn Lightfall-expansie viert.

De Canadese makers zijn alvast bijzonder tevreden met de cijfers en tweetten dat er de komende weken nog heel wat te beleven valt in de game.

Sons of the Forest is voorlopig enkel speelbaar op pc. Hoelang de game nog in early access blijft is niet bekend. De makers hebben nog niet officieel bekendgemaakt of de game ook naar consoles komt. Maar gezien de populariteit, lijkt dat vanzelfsprekend.

Een reactie achterlaten