fbpx

Sonic The Hedgehog filmdesign volledig gelekt

Sonic The Hedgehog

Eerder dit jaar kregen we al een paar teasers voor Sonic The Hedgehog te zien. Nu blijkt echter het volledige design van de blauwe egel gelekt te zijn. We vinden het enorm erg dat we onze trouwe lezers zo’n misbaksel moeten tonen. Maar goed, we zijn er voor jullie, dus hou je klaar…

De afbeelding zijn afkomstig van Hamagami Carroll Associates, die een folder voor de live-action film in elkaar bokste. Compleet met leuke weetjes en tal van afbeeldingen van de gestekelde held. Hier komt-ie.


Sonic The Hedgehog

Alvast onze welgemeende excuses, want we weten het: YOU CANNOT UNSEE THAT! Die kleine ogen. Die harige blauwe armen. Horror en gruwel. Iets wat ook Twitter-gebruikers ervan vonden. Verschillende mensen brachten meteen een paar verbeteringen aan.

Meteen 10 keer beter. Misschien wel 100 keer beter. Vreemd dat een simpele aanpassing als de toevoeging van de originele ogen dat kan teweegbrengen. Ook deze man scoort meteen veel betere punten met zijn design.

Het filmdesign is zelfs zo slecht dat de originele bedenker van Sonic er wat over te zeggen had. In een tweet zei hij namelijk dat de balans tussen het hoofd, het lichaam en de buik van Sonic heel belangrijk is. Hij vroeg zich af of de filmmakers die verhoudingen dan ook niet beter bestudeerd hadden. En gelijk heeft-ie.

Nu goed, hopelijk krijgt het design nog enkele tweaks voor de film op het witte doek verschijnt. Zo niet… Sonic, het was een eer je gekend te hebben!

Een reactie achterlaten