fbpx

Sonic Mania Plus en nieuwe Sonic-racegame in de maak

Tijdens de jaarlijkse entertainmentbeurs SXSW in Texas onthulde SEGA twee games van Sonic The Hegdehog. De eerste titel is Sonic Mania Plus, een verbeterde versie van de game die vorig jaar verscheen. Daarbovenop kruipt de blauwe egel nog eens achter het stuur in een nieuwe racegame.

Sonic Mania Plus bevat de Encore Mode, een nagelnieuwe modus waarin je de game op een volledig nieuwe manier verkent. SEGA zegt dat er enkele visuele aanpassingen zijn, maar laat in het midden welke het precies. In deze editie zitten twee extra personages: Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel.


In tegenstelling tot het origineel krijgt Sonic Mania Plus wel een fysieke release. Het doosje wordt voorzien van een holografische cover. Op de achterzijde staat een tweede afdruk die ontworpen is naar de originele Sega Mega Drive-verpakking. Aanvullend krijg je een artbook van 32 pagina’s. De game heeft een prijskaartje van 29,99 euro en verschijnt deze zomer voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Over het nieuwe racespel wilde SEGA alleen het volgende kwijt: Sonic zal opnieuw over de baan scheuren. Voorlopig moeten we het stellen met een korte teaser waarin het geronk van een wagen weerklinkt.

Een reactie achterlaten