fbpx

Smash Bros. toernooispeler krijgt dode krab naar hoofd geslingerd

Smash Bros. krab

Tijdens het Pound 2019 toernooi in de Amerikaanse staat Maryland, gooide een toeschouwer een dooie krab naar een speler tijdens de finale van een Super Smash Bros.-toernooi. De deelnemer werd niet geraakt, maar hij was toch even van zijn melkccv.

Tijdens de finale van Pound 2019 nam Juan ‘Hungrybox’ DeBiedma, een vertegenwoordiger van Team Liquid, het op tegen Joseph ‘Mango’ Marquez, die voor Cloud9 speelt. Hoewel Debiedma aanvankelijk wat tegenslagen had, wist hij de zege te behalen na een intense match. En toen vloog er een dode krab naar zijn hoofd.


Het beestje raakte Debiedma niet, maar het was duidelijk wel bedoeld voor hem. En dat schoot bij hem in verkeerde keelgat. Hij raapte de krab op een schreeuwde woedend naar het publiek wegens de ‘aanslag’. Later postte hij een bericht op Twitter om zich te verontschuldigen bij zijn fans:

De organisatie van Pound 2019 had de krabbengooier niet veel later geïdentificeerd en als straf mag geen enkele editie van Pound meer bijwonen. Ook organisatoren van andere toernooien zijn ingelicht.

krab

Een reactie achterlaten