fbpx

Smalland: Survive The Wilds laat je oorlogvoeren met insecten

Smalland

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt in het gras van je achtertuin? Dan is Smalland: Survive the Wilds misschien wel een game voor jou. Het spel is een multiplayer open world survival game op minuscule schaal. Doet een beetje denken aan Xbox-exclusive Grounded, al is deze game iets donkerder.

Nu de Giants uitgestorven zijn, kan het Smallfolk eindelijk weer naar de oppervlakte komen na jaren ondergrond geleefd te hebben. Al is dat niet simpel, want de insecten hebben de wereld ook veroverd. Aan jou dus om allerlei grondstoffen te verzamelen, een basis uit te bouwen en het Overland opnieuw te claimen. Eventueel met de hulp van 9 andere spelers.


Wees wel voorzichtig, want de spinnen, mieren en allerlei ander monsterlijk gespuis ziet jou als lekkere snack. Al kan je beestjes ook temmen en gebruiken om de wereld makkelijker te verkennen. Op voorwaarde dat je de mini-monsters verslaan krijgt.

Eerlijk gezegd kan Smalland: Survive The Wilds wel interessant worden. Vooral als de game na release nog talloze updates krijgt voor coole nieuwigheden. De game verschijnt op 7 december.

Een reactie achterlaten