fbpx

Skate 3 is nu backwards compatible op Xbox One

Skate 3 heeft backwards compatibility gekregen op de Xbox One. Dit betekent dat je de Xbox 360-game nu ook kan spelen op Microsofts meest recente console. Om het eenjarig bestaan van de Xbox One backwards compatibility te vieren is de San Van Party Pack DLC voor de game overigens gratis tot 20 november.

De game was een veelgevraagde kandidaat voor het backwards compatible programma. Door let’s plays op Youtube bleef de skategame uit 2010 nog steeds populair. In 2014 werd de game zelfs herprint om aan de vraag te voldoen; een zeer zeldzame gebeurtenis voor een game die vier jaar oud is.


Het backwards compatibility programma van Microsoft blijkt eveneens een reusachtig succes. Xbox 360-toppers zoals de Call of Duty-reeks en Red Dead Redemption werden door updates toegevoegd aan het programma. Door het schijfje in je Xbox One te steken, kun je de oude game op de nieuwe console spelen.

Sony kiest dan weer voor een andere benadering en maakt PlayStation 3 games speelbaar op de PS4 dankzij de betalende service PlayStation Now.

Een reactie achterlaten