fbpx

Simulatiegame Life by You is veel ambitieuzer dan De Sims

Life by You

De life simulator Life by You werd eerder deze maand onthuld, maar meer dan een teaser kregen we niet te zien. De nieuwe announcement trailer maakt nu duidelijk dat deze simulatiegame veel meer dan een kloon van De Sims is. Life by You wordt een stuk grootschaliger en uitgebreider.

In Life by You krijg je de volledige controle over de steden die je ontwerpt, de personages die je creëert en de verhalen die je wil vertellen. Je kan dus letterlijk een volledige stad bouwen om daarna elk aspect – tot zelfs het persoonlijke leven van elke NPC – te managen.


Je hebt de vrijheid om alles naar je hand te zetten. In zekere zin voelt het een beetje aan als God spelen over een digitale community.

In tegenstelling tot De Sims, maakt de game gebruik van een realistische grafische stijl en biedt het meer diepgang en flexibiliteit. De game lanceert als early access titel op pc op 12 september.

Van consoleversies is nog geen sprake, dus wij gokken dat Paradox eerst de pc-versie op orde wil hebben voor de game naar consoles te brengen.

Wat denken jullie ervan?

Een reactie achterlaten