fbpx

Bright Memory wordt launchgame voor Xbox Series X

Goed nieuws fans van bliksemsnelle shooters: ontwikkelaar FYQD-Studio en uitgever Playism hebben aangekondigd dat Bright Memory op 10 november naar de next-gen Xbox-consoles. Opvallend: de game is gemaakt door één Aziatische ontwikkelaar en ziet er verdomd gelikt uit.

Let wel, Bright Memory is niet dezelfde game als Bright Memory Infinite. Die laatste game werd in mei aangekondigd voor Xbox Series. In zeker zin is Bright Memory de uit de kluiten gewassen demo van Bright Memory Infinite, zoals Ground Zeroes dat was voor Metal Gear Solid 5. De game is al een tijdje verkrijgbaar op Steam, waar je ‘m kan kopen voor 10 euro.


De game combineert knallende actie met een waaier aan vaardigheden. En dat resulteert in een explosieve combo van vloeiende en filmische moves. Jij bent Shelia, een agente van de Supernatural Science Research Organization (SRO), die in een epische avontuur terecht komt. Zo heeft de SRO eewenoude zwaarden teruggevonden, die kracht hebben om doden te reanimeren. De terroristische organisatie SAI wil de wapens koste wat kost in handen krijgen. En daar moet jij een stokje voor steken.

Check de trailer hierboven. Hoeveel Bright Memory op Xbox Series X en S zal kosten, is niet bekend.

Een reactie achterlaten