fbpx

Bright Memory Infinite heeft eindelijk releasedatum beet

Uitgever Playism en ontwikkelaar FYQD-studio hebben eindelijk bekendgemaakt wanneer Bright Memory Infinite in de rekken ligt. De game komt vanaf 11 november naar pc. Een Xbox Series X versie volgt later, maar een releasedate daarvoor is er nog niet.

Zoals je hierboven kan zien, speelt Bright Memory Infinite als een Devil May Cry in first-person, maar dan op steroïden. Je mag vijanden vol lood jagen met submachine guns, maar ook vierendelen met zwaarden. Om nog maar te zwijgen van de coole powers die hoofdpersonage Shelia heeft om de overmacht een kopje kleiner te maken.


Het verhaal van Bright Memory Infinite begint wanneer zich vreemde fenomenen voordoen in de skyline van China anno 2036. Als lid van de Supernatural Science Research Organization, krijgt Shelia de opdracht om de verschijnselen te onderzoeken, al brengt dat behoorlijk wat mysteries met zich. En die trekken natuurlijk ook ongure types aan.

Vanaf 11 november in de digitale rekken van Steam dus. Een Xbox Series X versie volgt later. Duimen maar dat-ie nog dropt in 2021.

 

Een reactie achterlaten