fbpx

Sequel voor A Plague Tale: Innocence in ontwikkeling

A Plague Tale

Goed nieuws voor fans van de Zwarte Dood, middeleeuwse avonturen en demonische ratten. Ontwikkelaar Asobo Studio zou namelijk werken aan een sequel voor A Plague Tale: Innocence. Althans als we de Franse website XboxSquad mogen geloven.

De nieuws-outlet heeft van een betrouwbare bron vernomen dat uitgever Focus Home Interactive het licht op groen heeft gezet voor een sequel, die vanaf 2022 in de rekken zou liggen. De aankondiging zou al gebeuren in 2020.


XboxSquad vermeldt ook dat-ie de uitgever al contacteerde en dat de Chief Operating Officer van Focus Home Interactive inderdaad de informatie bevestigde. Opvallend is wel dat ook Eurogamer vroeg om bevestiging, maar voor die website hield de uitgever de lippen stijf op elkaar. Een vertegenwoordiger ontkende de informatie, maar volgens Eurogamer zei-ie alleen dat Asobo Studio meer info over zijn nieuwe game zou lossen als de tijd rijp is.

Wel wilde Focus Home Interactive kwijt dat het bedrijf enorm tevreden is met de positieve receptie van A Plague Tale: Innocence. De game heeft zelfs een nominatie op The Game Awards, dus wil de uitgever er alles aan doen om het spel nog bekender te maken.

Een reactie achterlaten