fbpx

SEGA heeft Total War: Pharaoh aangekondigd

Total War Pharaoh

Uitgever SEGA en ontwikkelaar Creative Assembly hebben Total War: Pharoah aangekondigd. De nieuwe titel in de real-time strategieserie Total War laat je veldslagen beleven in het oude Egypte. De game verschijnt in oktober op pc.

Total War: Pharoah speelt zich af tijdens de hoogdagen van Egypte. Aan jou om de sterkste farao te worden door dynamische real-time battles te winnen en je machtige rijk te leiden.


Cool is dat je tijdens veldslagen niet alleen te maken krijgt met een vijandig leger, maar met natuurfenomenen zoals hevige regenval en verblindende zandstormen. Het weer heeft een directe impact op de omgeving, waardoor het verloop van een gevecht snel kan omslaan.

De map omvat trouwens het volledige Egyptische gebied, alsook de regio van Kanaän en Anatolië. Je hebt de keuze uit acht factieleiders verdeeld over die gebieden, met elk een unieke speelstijl en eenheden.

Je krijgt volgens de makers ook verschillende opties om de campaign te personaliseren. Elke keer een ander startpunt op de map? Of een zandstorm tijdens elke veldslag?

Check zeker de onthullingstrailer hieronder.

Een reactie achterlaten