fbpx

Sea of Thieves Season 4 duikt diep onder de zeespiegel

Sea of Thieves begon ooit als een best magere piratengame, maar dankzij een resem updates is de piratengame lijviger dan ooit. En met het vierde seizoen voor de deur, wordt de zeewereld alweer wat uitgebreider.

In het nieuwe seizoen kunnen spelers diep onder de zeespiegel duiken. In deze nieuwe gratis update moet je namelijk op zoek naar schatten op de bodem van de oceaan. Meer specifiek: in het onderzeese hol van de dodelijke sirenes.


Al zwem je natuurlijk niet zomaar met je zakken vol goud naar boven, want de oude ruïnes zitten vol met verborgen valstrikken, monsterlijke vijanden en nog veel meer. Je zal zelfs een handvol puzzels moeten oplossen om de schat veilig en wel te bereiken. Een avonturentocht naar de oceaanbodem is dus enkel iets voor de meest gewiekste piraten onder ons.

Check zeker ook de trailer hierboven om een idee te krijgen van hoe het er allemaal uitziet. De video legt je perfect uit welke gevaren er loeren op de zeevloer, dus zeker een kijkje waard. Het nieuwe seizoen gaat live op 23 september!

Een reactie achterlaten