fbpx

Scream en Donnie Darko komen naar Call of Duty voor Halloween

Call of Duty’s jaarlijkse Halloweenevent The Haunting is van start gegaan in Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone. En verrassing: zowel de iconische moordenaar Ghostface uit de horrorfilms Scream als de akelige Frank the Rabbit uit cultfilm Donnie Darko maken hun opwachting. Leuk detail: als finishing move laat Frank een vliegtuigmotor op de kop van zijn vijand vallen.

Het Halloween-event The Haunting loopt van 19 oktober tot 2 november en heeft heel wat griezelige content voor ons in petto. Zo kan je de nieuwe operator Ghostface van de Scream-films aanschaffen of de Frank The Rabbit skin voor operator Baker. Ook voor operator Portnova, Weaver en Maxis zijn nieuwe Halloween-skins beschikbaar.


In Warzone valt de nacht over de Verdansk map die nu bezaaid is met vliegende geesten. Spelers kunnen deelnemen aan het tijdelijke Ghosts of Verdansk-event die volgens ontwikkelaar Treyarch de spirituele opvolger is van de Zombie Royale modus van vorig jaar. Wie tijdens het event sterft, gaat niet naar de Gulag, maar wordt een geest die op andere spelers moet jagen.

Ook verschillende nieuwe spelmodes steken tijdelijk de kop op: in Infected bijvoorbeeld neemt een menselijk team het op tegen een team zombies en in Scream Deathmatch moeten twee spelers als seriemoordenaar Ghostface een groep ongewapende spelers zien af te maken. Rennen!

Meer details over The Haunting vind je in de Halloweenpost op de Call of Duty blog.

Een reactie achterlaten