fbpx

Scalpers vragen 1800 euro voor Super Mario 3D All-Stars

Super Mario

Na de next-gen consoles hebben scalpers een nieuw voorwerp van interesse gevonden. Welke game deze keer aan woekerprijzen verkocht wordt? De Nintendo Switch-game Super Mario 3D All-Stars die recent uit de stores werd gehaald. De game wordt nu op veilingsites aangeboden voor bijna 1800 euro.

Het is geen verrassing dat net die collectie het nieuwe hot item is voor online verkopers. Nintendo besliste om de game slechts tijdelijk en in beperkte oplage te verkopen. Toen de uitgever het spel op 1 april uit de digitale rekken haalde, schoot de prijs van de game door het dak.


Waarom Nintendo die beslissing nam zo vrij spel geeft aan scalpers? Daar hebben we het raden naar. In ieder geval moet de uitgever geweten hebben dat-ie via gelimiteerde aantallen zulke praktijken in de hand werkt.

Het enige wat we kunnen hopen, is dat Nintendo de games uit de bundel – Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy – in de toekomst nog apart aanbiedt. Of dat effectief zal gebeuren, is natuurlijk koffiedik kijken…

Een reactie achterlaten