fbpx

Samsung onthult monster flatscreen van 219 inch

En jij dacht dat jouw gaming tv groot was? Tijdens de CES-beurs in Las Vegas heeft elektronicagigant Samsung een monster van een flatscreen onthuld. Samsung noemt het The Wall met een reden: de gigantische Micro LED-tv is maar liefst 219 inch groot. Omgerekend zo’n 5.5 meter.

Volgens Samsung is het niet alleen de grootste consumententelevisie ooit, hij zou ook het meest heldere beeld geven én minder energie verbruiken dan de huidige tv’s. Voor wie 219 inch te groot is, heeft Samsung ook een kleinere versie van De Wall op de planning: eentje van 75 inch.


Wat Micro LED in godsnaam is? De nieuwe schermtechnologie van Samsung die toelaat om gemakkelijk tv-schermen op maat te gaan maken. Zo’n tv bestaat immers uit verschillende MicroLED-modules die naadloos in elkaar overgaan en dus eindeloos kunnen worden uitgebreid. Op die manier kan je een tv-scherm maken die helemaal jouw maten en vormen heeft. De MicroLED-technologie zorgt er ook voor dat de content automatisch wordt aangepast naar de vorm en grootte van je tv.

Hoeveel deze joekel gaat kosten en wanneer hij op de markt verschijnt is nog niet bekend. Maar stel je voor dat je hierop Red Dead Redemption 2 kan spelen! Beast mode: on!

Een reactie achterlaten