fbpx

Samsung introduceert kolossale 4K monitor Odyssey Ark

Samsung ark odyssey

Voor wie zijn gaming monitor naar the next level wil brengen, pakt Samsung uit met de Odyssey Ark. Een kolossaal gebogen 4K gaming monitor die zorgt voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit, zegt de fabrikant, al moet je er wel een nier voor afstaan.

De Odyssey Ark is een gebogen 55 inch Mini-LED-monitor met 4K-resolutie (3840 x 2160 pixels). Je kan het scherm draaien en zowel in horizontale als verticale stand gebruiken.


Dankzij een refresh rate van 165 Mhz, een responstijd van slechts 1 ms, ondersteuning van FreeSync Premium Pro en HDR 10+ biedt deze monitor één de meest vloeiende game-ervaringen ooit. En door de kromming overlapt het je volledige gezichtsveld.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Liever niet zo’n groot scherm als je wat dichterbij zit? Dan je kan de 55 inch weergave ook inkrimpen tot 27 inch. Cool is dat je tot wel vier virtuele schermen van verschillende bronnen naast elkaar op het beeldscherm kan toveren: ideaal voor een multi-monitor opstelling.

Ook in verticale modus (cockpit mode) kan je zo bijvoorbeeld drie beeldschermen onder elkaar projecteren. Wat erg handig is voor streamers. Met de bijgeleverde afstandsbediening op basis van zonne-energie kan je snel en gemakkelijk switchen tussen opstellingen.

Qua geluid hoeft de Odyssey trouwens niet onder te doen: het 2.2.2-kanaal heeft een output van 60W, met ondersteuning voor Dolby Atmos. Alle video- en audio-aansluitingen zitten niet in de monitor zelf, maar in de aparte One Connect-aansluitingsmodule.

Klinkt indrukwekkend allemaal, al heeft dergelijke vernieuwende technologie natuurlijk een stevig prijskaartje. Zo gaat de Samsung Odyssey Ark over de toonbank voor een adviesprijs van 2999 euro. Meer info vind je op de website van Samsung.

Samsung oddyssey ark

 

ark

 

samsung ark

be odyssey ark

Laat een reactie achter