fbpx

Sam Fisher sluipt Ghost Recon Wildlands binnen

Ubisoft onthult de volledige inhoud van de cross-over tussen Ghost Recon Wildlands en Splinter Cell. Het sluiptalent Sam Fisher maakt de sprong naar Bolivia nadat zijn doelwit geheime intel wil verkopen aan het drugskartel. Voor het succes van deze missie rekent hij op de hulp van de Ghosts.

Deze speciale infiltratiemissie is vanaf 10 april speelbaar en komt samen met een gigantische lading aan exclusieve Splinter Cell-content. Hieronder behoren exclusieve aanpassingsvoorwerpen en een nieuwe Ghost War PvP-klasse.


Bij het voltooien van de speciale missie krijg je exclusieve beloningen, waaronder de iconische sonarbril van Sam Fisher. Om kans te maken op dit toemaatje moet je de missie uitspelen voor 10 mei. Daarnaast is er het Splinter Cell Gear Pack. Dit bevat de Karambit Knife, het exclusieve mes uit Splinter Cell: Blacklist, en het aanvalsgeweer SC 4000 prototype.

Om af te ronden kondigt Ubisoft een gratis speelweekend aan voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Het volledige soloverhaal, de multiplayermodus Ghost War en de nieuwe content kan je van 12 tot en met 15 april uitproberen.

Een reactie achterlaten