fbpx

Rockstar trekt stekker uit GTA Online op PS3 en Xbox 360

Met de launch van Grand Theft Auto V op PS5 en Xbox Series X later dit jaar, zou je haast vergeten dat de game ooit lanceerde op PS3 en Xbox 360. Sinds de launch was ook GTA Online al die tijd speelbaar op de consoles, maar daar komt dit jaar helaas een einde aan.

Ontwikkelaar Rockstar heeft bekendgemaakt dat GTA Online op PS3 en Xbox 360 wordt opgedoekt vanaf 16 december 2021. De studio zet ook de website stat tracking via de Rockstar Games Social Club stop voor deze versies. En vanzelfsprekend worden er geen Shark Cards meer verkocht via de digitale stores op die platformen vanaf 15 september.


Wie zijn criminele avonturen in GTA Online wil verderzetten, kan nog steeds terecht op PS4, Xbox One en pc. En eind dit jaar natuurlijk ook op PS5 en Xbox Series X.

Merk trouwens op dat het schrappen van het online luik op PS3 en Xbox 360 geen impact heeft op Story Mode. Die kan je dus blijven spelen.

Rockstar kondigde aan dat GTA V op 11 november zijn opwachting maakt op PS5 en Xbox Series. Welke nieuwe features we mogen verwachten is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten