fbpx

Speel Rocket League in het echt dankzij Hot Wheels

Rocket League en Hot Wheels kondigde al eerder aan dat er echte Rocket League wagentjes op de markt komen. Ontwikkelaar Psyonix en het speelgoedmerk zetten de samenwerking verder in de vorm van een miniatuur speelgoedarena.

De traditionele Hot Wheels auto’s zijn al vet, maar dit is minstens tien keer zo cool! De Hot Wheels Rocket League RC Rivals Set brengt een ministadium met verschillende technische snufjes. Zo zijn de goals voorzien van infraroodsensoren en zijn er mini LCD-scoreborden. De voetbal zendt een infraroodsignaal uit zodat de arena weet wanneer er gescoord wordt. 


Het beste moet nog komen: het pakket bevat twee auto’s die uitgerust zijn met een bluetooth. De minivoertuigen zijn te besturen via een applicatie op smartphone en tablet. Later kunnen er misschien nog exemplaren aan het assortiment toegevoegd worden, maar voorlopig moeten we het stellen met deze twee. Jeremy Dunham, vice president of publishing bij Psyonix, stelt dat dit slechts het begin is en dat er nog heel wat andere coole dingen in de pijplijn zitten.

En wat met de explosies? Die zijn – euh – niet aanwezig want niemand wil zo’n dure set van 179,99 dollar de lucht inblazen.  De set ligt deze herfst in de rekken van Amerikaanse winkels. Of het speelgoed ook naar de Europese markt komt, is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten